top of page

Een mooie, luxe, stijlvolle trap voor jarenlang woonplezier met hoge kwaliteit en passend bij elke woonstijl vindt u bij Stairs4All Traprenovatie

9ab4719f-df77-41cc-bf32-21d030d391d0.JPG

 

Ontdek de mogelijkheden van een traprenovatie

 

Als u besluit om uw trap te renoveren, dan zijn er tal van mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het bekleden van de zijkanten van de trap (in ons vakgebied heet dit de 'wangen') of het integreren van LED verlichting onder de traptredes.

 

Stairs4All komt vooraf de trap inmeten en kan direct met u alle mogelijkheden bespreken voor uw traprenovatie.

Indien u LED verlichting wilt in de trap, zullen wij kijken naar de mogelijkheden waar we de stroom voor de LED Verlichting vandaan kunnen halen, belangrijke details die vooraf duidelijk moeten zijn om verrassingen te voorkomen.

 

Overzettreden

 

Een overzettrede wordt geplaatst op de bestaande traptrede. Hierdoor ontstaat er weer een veilige trap, met de uitstraling die u wenst. Een overzettrede is opgebouwd uit meerdere lagen, zo is er altijd een kern van de overzettrede welke bestaat uit MDF of Multiplex. Op deze kern zit een toplaag, deze laag kan van Laminaat, PVC, Vinyl, Hout en zelfs van Leer of Metaal zijn.

De levensduur van de overzettreden is afhankelijk van de omstandigheden en het topmateriaal dat u kiest om uw trap te renoveren. Stairs4All kan u adviseren welke overzettreden in uw situatie het meest geschikt is.

IMG_3604.JPG

Wat onze klanten zeggen...

Laminaat_traprenovatie.jpg

Kelly

Stairs4All helpt vooraan het traject goed mee met de keuze voor de trap en verlichting. Alle mogelijkheden worden besproken. Mooie kwaliteit materiaal, heel deskundig gelegd en nauwkeurig afgewerkt. Zeer professioneel en vriendelijke vakman.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

b12b0a3f-f45a-468b-a6dd-e22a5e510c36_edited.jpg

Ingrid

De vrijblijvende inmeting konden we erg waarderen. Het maken van duidelijke afspraken over levering en traprenovatie verliep erg prettig met Renate. Fondy levert vakwerk en neemt hiervoor de tijd. We zijn erg blij met het eindresultaat!

S4A_Pinterest (22)_edited.jpg

Vivian

Fijn contact gehad aan huis om ons te laten informeren wat de opties waren. Meerdere dagen hard aan de trappen gewerkt door Fondy, hij neemt zijn werk heel serieus. Resultaat mag er zijn! Wij zijn er ontzettend blij mee.

🔸 Gegarandeerde kwaliteit 🔸 Professioneel en Klantgericht 🔸 Unieke Collectie 🔸 Expert in visgraat pvc vloeren

bottom of page