top of page

Traprenovatie Dichte Trap

S4A LEDactie.png
15.png

De Dichte Trap

De dichte trap bevindt zich meestal in de hal en is aan de achterzijde vaak voorzien van een trapkast, voorraadkast of toilet. Bij een dichte trap zijn de treden verbonden door stootborden (dit is het verticale deel die de treden met elkaar verbindt). Dichte trappen worden bij een renovatie voorzien van:

  • overzettreden

  • stootborden

En optioneel van:

  • LED-trapverlichting

  • wangen (de zijkanten)

 

Stair4All is gespecialiseerd in meerdere oplossingen voor het renoveren van uw dichte trap. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 

De renovatie

Wanneer onze trapspecialist bij u de dichte trap gaat renoveren zal hij van alle te renoveren onderdelen eerst een mal maken. Aan de hand daarvan maakt hij een exact passend deel wat over de bestaande trede wordt geplaatst. 

Dit geldt natuurlijk voor de treden en de stootborden, maar ook voor de onderlijst die achter de neus van de trede wordt geplaatst

Deze onderlijst zorgt ervoor dat uw trap ook van onderaf gezien perfect is gerenoveerd en biedt ruimte om LED-verlichting aan te brengen. Dit geeft extra sfeer en zorgt ook voor meer veiligheid.

 

IMG_5533_edited.jpg
78.png

Weten wat een traprenovatie kost?

De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van diverse factoren: het materiaal van uw keuze, de afmeting van de traptreden, uw wensen ten aanzien van extra's als verlichting, trapleuningen, etc. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en we bespreken de mogelijkheden en kosten voor renovatie van uw trap.

 

Onze werkwijze

 

🔶 U vraagt een offerte aan

🔶 Wij komen langs voor een gratis adviesgesprek

🔶 U kiest de kleur / decor dat past bij uw woonstijl

🔶 Wij maken direct een offerte op maat

🔶 Als u akkoord gaat met de offerte, dan plannen we een datum voor de renovatiewerkzaamheden en nemen we de voorbereidingen door

🔶 U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging wanneer u onze specialist kunt verwachten

🔶 Op de dag van plaatsing worden alle materialen door onze specialist meegenomen

🔶 Na de renovatie van uw open trap wordt alles netjes opgeleverd en ontvangt u uitleg over het onderhoud

🔸 Gegarandeerde kwaliteit 🔸 Professioneel en Klantgericht 🔸 Unieke Collectie 🔸 Expert in visgraat pvc vloeren

bottom of page