top of page
IMG_1895_edited.jpg

Traprenovatie Open Trap

IMG_1895_edited.jpg

De open trap

Een open trap zien we vaak als verbinding tussen de eerste verdieping en de zolder. Steeds vaker zien we een open trap ook in de woonkamer als mooie blikvanger. Doordat een open trap geen stootborden heeft, oogt deze minder massief en ruimtelijk. Het voordeel van een open trap is dat er meer licht in uw woning komt. Een nadeel is dat de warmte ontsnapt naar de boven gelegen verdieping. 

 

Stair4All is gespecialiseerd in meerdere oplossingen voor het renoveren van uw open trap. Zo heeft u de keuze uit een enkelzijdige renovatie (alleen de bovenzijde van de treden) of een volledige renovatie.

 

Enkelzijdige renovatie

 

Bij een enkelzijdige renovatie wordt iedere trede voorzien van een nieuwe overzettrede. De achterzijde is dan afgewerkt met een speciale hoeklat voor een mooi resultaat. De onderzijde en een deel van de achterzijde van uw bestaande trap blijft zoals het is. Wij geven u daarom het advies mee om dit altijd netjes te schilderen.

 

IMG_1895_edited.jpg

Volledige renovatie

Bij een volledige renovatie van een open trap worden de treden rondom bekleed, dus ook aan de onderzijde. Dit geeft het mooiste resultaat, omdat de trap van onderaf gezien dezelfde uitstraling heeft als de bovenzijde. 

 

Open trap dichtmaken

 

Heeft u een open trap, maar wilt u deze liever dicht? Ook dat is mogelijk. De reden dat trappen dichtgemaakt worden, is vanwege de veiligheid voor kinderen of voor uzelf. Wilt u dat wij uw trap dichtmaken voorafgaand aan de traprenovatie? Wij komen graag bij u langs om uw trap te inspecteren en voorzien u van een advies op basis van uw wensen. U ontvangt van ons na afloop van het gesprek een vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw trap inclusief het dichtzetten van de treden. 

 

Open Trap dichtmaken_Stairs4All.png

 

Onze werkwijze

 

🔶 U vraagt een offerte aan

🔶 Wij komen langs voor een gratis adviesgesprek

🔶 U kiest de kleur / decor dat past bij uw woonstijl

🔶 Wij maken direct een offerte op maat

🔶 Als u akkoord gaat met de offerte, dan plannen we een datum voor de renovatiewerkzaamheden en nemen we de voorbereidingen door

🔶 U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging wanneer u onze specialist kunt verwachten

🔶 Op de dag van plaatsing worden alle materialen door onze specialist meegenomen

🔶 Na de renovatie van uw open trap wordt alles netjes opgeleverd en ontvangt u uitleg over het onderhoud

🔸 Gegarandeerde kwaliteit 🔸 Professioneel en Klantgericht 🔸 Unieke Collectie 🔸 Expert in visgraat pvc vloeren

bottom of page