Stairs4All
Stairs4All
top of page
Stairs4All_trap.png

De gezichten achter Stairs4All Traprenovatie

Stairs4All is opgericht door Fondy en Renate Hartman. Fondy heeft zich - naast het leggen van vloeren - gespecialiseerd tot professional in traprenovaties. Renate krijgt u aan de telefoon wanneer u belt voor advies of een offerte aanvraag.

 

Maakt u een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en/of inmeting voor een offerte? Grote kans dat wij samen bij u aanbellen! U kunt al uw vragen stellen over montage van uw trap aan Fondy en Renate kan u alles vertellen over de nieuwste trends, woonstijlen en maakt ter plaatse ook meteen een duidelijke offerte voor u.

Floors4All, dé vakman voor uw vloer!

Naast traprenovatie zijn wij - onder de handelsnaam Floors4All - dé vakman voor het leggen van pvc vloeren, waarbij we gespecialiseerd zijn in het vakkundig leggen van visgraat vloeren. Wij staan voor kwaliteit en werken uw vloer graag af met (hoge) plinten, deurmatten, etc. 

Vloeren leggen wij door het hele land. 

 

Voor onze vloeren werken wij samen met onze partner in PVC vloeren in Ede. Met een ruime keuze uit vloeren in elke prijsklasse en een voorraad van meer dan 10.000 m2, vindt u altijd een vloer die bij u past!

Benieuwd naar de collectie en mogelijkheden? Neem snel een kijkje op onze website Floors4All.nl

foto 1.webp

Kwaliteit is onze key focus

Stairs4All Traprenvatie werkt met gediplomeerde en vooraf gescreende monteurs op vakmanschap en professionaliteit. 

 

Wij streven altijd naar kwaliteit, geen kwantiteit. Wij werken uitsluitend met topmerken om uw trap mee te renoveren. Merken die voldoen aan de strenge veiligheidseisen, zodat uw trap niet glad is, brandvertragend is en een lange garantietermijn heeft. U wilt tenslotte jarenlang genieten van uw gerenoveerde trap.

 

Traprenovatie bieden wij compleet aan, inclusief materialen en montage, in ruim 60 dessins, Voor vrijblijvend meer informatie, een offerte of inmeting, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

'Quality is not expensive, it's priceless'

Resultaat Antraciet Traprenovatie.png
bottom of page