top of page

Garantie

 

De producten die Stairs4All levert hebben een verschillende garantieduur, afhankelijk van de fabrikant, daarom staat bij elk product de garantieduur apart vermeld.

Laminaat overzettreden

Op onze Laminaat overzettreden zit 15 jaar fabrieksgarantie. Voor de exacte garantiebepaling en verdere condities en voorwaarden verwijzen wij u naar de garantievoorwaarden van de fabrikant. Voor de exacte garantiebepaling en verdere condities en voorwaarden verwijzen wij u naar de garantievoorwaarden van de fabrikant. Bij verkeerd gebruik van producten kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie. In het geval van extreme omstandigheden zoals brand, storm en dergelijke kunt u eveneens geen aanspraak op de garantie maken.

PVC overzettreden

PVC is slijtvast, geluiddempend, vochtbestendig en veilig. We geven er dan ook 15 jaar garantie op, van de onderste tot de bovenste trede. Voor de exacte garantiebepaling en verdere condities en voorwaarden verwijzen wij u naar de garantievoorwaarden van de fabrikant. Bij verkeerd gebruik van producten kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie. In het geval van extreme omstandigheden zoals brand, storm en dergelijke kunt u eveneens geen aanspraak op de garantie maken.

Vinyl overzettreden

Op onze Vinyl overzettreden zit 15 jaar fabrieksgarantie. Voor de exacte garantiebepaling en verdere condities en voorwaarden verwijzen wij u naar de garantievoorwaarden van de fabrikant. Bij verkeerd gebruik van producten kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie. In het geval van extreme omstandigheden zoals brand, storm en dergelijke kunt u eveneens geen aanspraak op de garantie maken.

LED-verlichting

Op al onze LED-verlichting zit 2 jaar garantie. Hieronder valt elke vorm van defect, behalve slijtage door gebruik, zoals een batterij. Bij verkeerd gebruik van producten kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie. In het geval van extreme omstandigheden zoals brand, storm en dergelijke kunt u eveneens geen aanspraak op de garantie maken. Voor de exacte garantiebepaling en verdere condities en voorwaarden verwijzen wij u naar de garantievoorwaarden van de fabrikant.

Trapleuningen

Op al onze trapleuningen zit 2 jaar garantie. Bij verkeerd gebruik van producten kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie. In het geval van extreme omstandigheden zoals brand, storm en dergelijke kunt u eveneens geen aanspraak op de garantie maken. Voor de exacte garantiebepaling en verdere condities en voorwaarden verwijzen wij u naar de garantievoorwaarden van de fabrikant.

Montage

Op onze montage geven wij 1 jaar garantie. 

Bij verkeerd gebruik van producten kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie. In het geval van extreme omstandigheden zoals brand, storm en dergelijke kunt u eveneens geen aanspraak op de garantie maken. Zie onze algemene voorwaarden.

bottom of page