top of page

De finishing touch: trapverlichting!

Met LED-verlichting kiest u niet alleen voor een luxe uitstraling van uw trap, het zorgt ook voor extra veiligheid. Vaak is een trap zeer slecht verlicht en LED-verlichting biedt dan een veilige en sfeervolle oplossing.

De LED strips worden aan de onderkant van de traptrede bevestigd, deze is niet zichtbaar als de verlichting uit staat. U kunt ervoor kiezen om onder elke traptrede verlichting te plaatsen of om de trede. Wanneer de verlichting aan staat, geeft dit een mooi diffuus licht over de treden. LED-verlichting is alleen leverbaar voor dichte trappen.

Stairs4All Trapverlichting

De LED strips in ons assortiment zijn standaard 50 cm breed (de breedte van het looppad) en voorzien van een zwart of zilverkleurig aluminium profiel. De aluminium behuizing met diffuse afdekkap zorgt voor een fraaie afwerking, diffuus licht en een goede bescherming van de led strip tegen voetstoten en/of stof. 

 

Tijdens de renovatie van uw trap wordt de bedrading van de LED-profielen aan elkaar gekoppeld en onder de treden en achter de stootborden weggewerkt. Er komt slecht één klein snoertje uit de trap welke via een transformator aangesloten wordt op het lichtnet. Voorwaarde is wel dat er onder de trap een stroomvoorziening aanwezig is.

pvc traprenovatie licht eiken met verlichting
IMG_5530_edited.jpg

Bediening Trapverlichting

U kunt bij Stairs4All kiezen uit diverse bedieningen zoals:

  • draadloze toucwanddimmers 

  • bewegingssensoren

  • een combinatie van beiden

Sensoren zorgen ervoor dat de verlichting alleen aan gaat wanneer iemand dichtbij de trap komt. Dit is niet alleen handig in het donker, het is ook nog eens erg veilig. Met de Touch wanddimmers bepaalt u zelf wanneer de verlichting aan of uit is en u kunt zelf de sfeer bepalen door de intensiteit van het licht te versterken of te dimmen.

Kleuren Trapverlichting

Onze LED verlichting is verkrijgbaar in twee standaard kleuren: warm wit licht en helder wit licht. Trapverlichting met warm wit licht geeft een warm, sfeervol licht. Trapverlichting met helder wit licht geeft een koeler licht, dat vaak makkelijk combineert met een moderne inrichting. Bijkomend voordeel is dat het zicht net iets beter is met een koelere wit tint. 

De verlichting is dimbaar zodat u de lichtsterkte helemaal kunt afstemmen op de sfeer die u wilt laten uitstralen.

Stairs4All_LED_kleuren.png
63.png

ACTIE: gratis LED-verlichting

Stairs4All deelt uit! Tijdelijk bieden wij 50% korting op LED trapverlichting aan bij aankoop van een Stairs4All traprenovatie.

Meer weten over deze actie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Weten wat Trapverlichting voor uw trap kost?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

bottom of page