top of page

Trapleuningen

 

Trapleuningen in RVS en zwart staal

Indien u uw trap helemaal compleet wilt maken en een luxe of stoere uitstraling wilt geven, dan kunt u kiezen voor Design trapleuningen in RVS geborsteld staal of zwarte poedercoating. 

Zwarte stalen trapleuning op maat

De Design zwart stalen trapleuningen zijn de meest exclusieve leuningen die Stairs4All kan bieden. Topkwaliteit met een unieke bevestiging tussen houder en leuning. De trapleuningen zijn in verschillende maten en vormen te bestellen. De stalen zwarte trapleuningen worden vakkundig op maat voor u gemaakt. Het grote voordeel van staal is dat het zo enorm sterk is dat de leuning maar ook de leuning houders, minimalistisch kunnen worden uitgevoerd. De trapleuning en trapleuninghouders worden geleverd in een een matzwarte poedercoating met een fijne antislip structuur, wat dus zorgt voor een extra goede grip, zodat je de trapleuning ook met vochtige handen kunt vertrouwen tijdens het gebruik van de trap. 

Roestvast stalen trapleuningen

Unieke en hoogwaardige trapleuningen gemaakt uit 100% roestvast staal. Als je veel details van RVS in je huis of hal hebt verwekt, is de keuze logisch om hier een RVS trapleuning bij te bestellen. Al onze trapleuningen worden geleverd met leuninghouders 

De trapleuningen geven uw trap een tijdloze en een zeer exclusieve uitstraling. Wilt u zien hoe de trapleuningen eruit zien? Vraag er naar als wij bij u langskomen voor een inmeting, offerte afspraak of adviesgesprek.

bottom of page