top of page
46.png

Laminaat Traprenovatie

S4A LEDactie.png
45.png

Laminaat is onderhoudsvriendelijk

Laminaat is één van de meest populaire en stijlvolle materialen voor trapbekleding. Het voordeel van laminaat is dat het veilig, duurzaam en onderhoudsvrij is. Deze factoren zorgen ervoor dat laminaat een zeer geliefd product is.

 

Een verkeerde veronderstelling is dat laminaat goedkoop zou ogen en makkelijk beschadigd raakt. De huidige laminaat overzettreden zijn van hoge kwaliteit zijn en kras- en slijtvast. Laminaat trapbekleding gaat minimaal 15 tot 30 jaar mee.

Laminaat Traprenovatie wordt daarom het meest gekozen door onze klanten.


Stairs4All Traprenovatie heeft een uitgebreid assortiment laminaat met diverse kleuren, decors en altijd met dezelfde hoge kwaliteit.

 

Kras- en slijtvast

 

Onze laminaat overzettreden hebben een HPL toplaag op een HDF drager met een AC4 slijtwaarde, klasse 32. HPL is een van de sterkst verkrijgbare materialen voor overzettreden. Deze gaan veel langer mee dan gewone laminaat varianten. HPL kan goed tegen krassen. Het oppervlak is hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Onze treden met een HPL-toplaag hebben een hoge antislipwaarde (R10) en zijn kras- en slijtvast.

Welke kleur u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Stairs4All _ Terra.png
S4A_Pinterest (22).png

Uitgebreid assortiment

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije trapbekleding, dan is laminaat een goede keuze. Stairs4All Traprenovatie heeft een uitgebreid assortiment laminaat met diverse kleuren, decors en altijd met dezelfde hoge kwaliteit.

 

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek bij ons aan. 

 

Waarom Stairs4All Traprenovatie?

🔶 Stair Professional-gediplomeerd

🔶 Gegarandeerde kwaliteit

🔶 Voor ieder interieur een geschikte trap

🔶 Geheel vrijblijvend informatie aanvragen

🔶 Geen hak- of breekwerk

🔶 Een waardevolle investering in uw woning

🔸 Gegarandeerde kwaliteit 🔸 Professioneel en Klantgericht 🔸 Unieke Collectie 🔸 Expert in visgraat pvc vloeren

bottom of page