top of page

Onze werkwijze

Stairs4All Traprenovatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen uw wensen en de mogelijkheden door.

Wij kijken naar uw huidige situatie en zullen u adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij brengen alle kleurstalen mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden en de uitstraling op uw trap. Zodra de trap is opgemeten, doen wij u een voorstel en beslist u of u met ons verder gaat.

Wij bieden u direct een prijsopgaaf op maat aan. Doordat de trap al is opgemeten kunnen wij u direct een heldere en transparante offerte aanbieden, en voorkomen we verrassingen achteraf. Als u besluit daadwerkelijk de trap(pen) te laten renoveren, plannen we een datum voor de renovatiewerkzaamheden in.

Planning

Zodra u akkoord geeft op de offerte, plannen wij direct de renovatiedata met u in en nemen wij de voorbereidingen met u door.

U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging wanneer u onze monteur kunt verwachten.

 

Op de dag van plaatsing worden alle materialen door onze monteur meegenomen en zal hij uw trap(pen) gaan renoveren.

Zodra de renovatie gereed is en al het afvalmateriaal is opgeruimd, zal de monteur de trap samen met u opleveren en waar nodig uitleg geven over het gebruik.

planning.png
nederland.png

Ons werkgebied

Ons werkgebied is Midden-Nederland, regio Utrecht-Amersfoort-Ede-Apeldoorn-Arnhem, maar u kunt ons ook door het hele land tegenkomen. Wij renoveren trappen op verzoek door het hele land, vanuit onze vestigingsplaats Ede.

 

De werkzaamheden voor het renoveren van trappen worden zo veel mogelijk door Fondy, eigenaar van Stairs4All Traprenovatie, persoonlijk bij u thuis uitgevoerd. Wij beschikken over de meest geavanceerde gereedschappen waarmee een complete werkplek gecreëerd kan worden rondom de montagebus. Ook bij slecht weer kunnen wij door middel van een tent droog werken.

In tijden van extreme drukte en om uw renovatie toch zo snel mogelijk in te kunnen plannen, kan het zijn dat er een andere monteur (met of zonder Fondy) bij u langs komt. Dit is altijd een erkende installateur uit ons netwerk van traprenovateurs.

Benieuwd naar de kosten van de renovatie van uw trap?

Een traprenovatie is een mooie, verzorgde oplossing van uw trap. Of u nu een open of dichte trap heeft, voor elke trap hebben wij een diverse materialen en kleuren beschikbaar, zodat u altijd een trap vindt die bij uw wensen en woonstijl past.

 

Wij komen graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek en een inmeting, zodat wij u meteen een passende offerte aan kunnen bieden.

46_edited.jpg
bottom of page