top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStairs4All

De Traprenovatie Trends van 2022

Duurzaamheid, de groenste trapbekleding We kiezen steeds vaker voor duurzaamheid, zoals biologisch voedsel, elektrische auto's of tweedehands artikelen. Deze trend zien we ook terug bij materialen voor woninginrichting en ook de materialen voor trapbekleding worden steeds duurzamer.


Vinyl behoort tot de groenste trapbekleding die momenteel op de markt is. Het is een zeer duurzaam, slijt-en kleurvast product en kan op elke trap geplaatst worden. Vinyl voelt warm en aangenaam aan en heeft een zeer stroeve toplaag, wat zorgt voor veiligheid op de trap.


Wist u dat vinyl één van de meest geluiddempende materialen is voor de trapbekleding? Bent u op zoek naar een geluiddempende en warme trapbekleding, dan is Vinyl een goede keuze. Stairs4All heeft een uitgebreid Vinyl assortiment van hoge kwaliteit in diverse tinten betonlook, waardoor er altijd een trap is die past bij uw woonstijl. Op onze Vinyl trapbekleding zit maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie.


LED-verlichting, veilig en sfeervol Met LED-verlichting kiest u niet alleen voor een luxe uitstraling van uw trap, het zorgt ook voor extra veiligheid. Vaak is een trap zeer slecht verlicht en LED-verlichting biedt dan een veilige en sfeervolle oplossing.


De LED strips worden aan de onderkant van de traptrede bevestigd, deze is niet zichtbaar als de verlichting uit staat. U kunt ervoor kiezen om onder elke traptrede verlichting te plaatsen of om de trede. Wanneer de verlichting aan staat, geeft dit een mooi diffuus licht over de treden. LED-verlichting is alleen leverbaar voor dichte trappen.


U kunt de trapverlichting uitrusten met sensoren, zodat de verlichting vanzelf aan gaat zodra u de trap nadert. Deze gaat vanzelf weer uit als er 30 seconden geen beweging meer wordt waargenomen. U kunt ook kiezen voor bediening via een app of een draadloze wanddimmer. Onze LED-verlichting is dimbaar, dus u bepaalt de hoeveelheid licht. Bekijk alle mogelijkheden op onze website.


Betonlook, voor een strak design De betonlook zien we in 2022 volop terug in het interieur. Vloeren die eruit zien als beton, maar van bv PVC zijn gemaakt. Ook in badkamers en keukens zien we de betonlook terug, bv. bij aanrechtbladen en wanden. Logisch dat we deze trend ook terugzien bij trapbekleding. Hierbij gaat het om overzettreden waarbij de bovenlaag voorzien is van een betonlook. Overzettreden worden over de bestaande traptreden geplaatst. Het voordeel hiervan is dat dit ook mogelijk is als er lijmresten zijn of als de trap beschadigd is.


Als je een trap wilt met een luxe, strakke uitstraling, dan is trapbekleding in een betonlook een goede keuze. Vooral in de combinatie met LED-verlichting voldoet jouw trap aan de laatste trends. Stairs4All heeft een uitgebreid assortiment betonlook in heel veel kleuren en verschillende materialen zoals laminaat, PVC en vinyl.


Stairs4All Traprenovatie maakt uw trap weer als nieuw volgens de laatste trends. Heeft u advies nodig voor een trap die past bij uw interieur en wensen? Of wilt u weten wat het kost om uw trap te renoveren? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte. De traprenovaties van Stairs4All staan garant voor jarenlang woonplezier.

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page