top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStairs4All

De trend: een visgraat vloer

De visgraatvloer is helemaal terug van weggeweest Een visgraatvloer is helemaal hip en trendy. De naam 'visgraat' is van toepassing op het verband waarin de vloer gelegd wordt. Door het legpatroon ontstaat het zogeheten visgraat patroon. Voordelen van een visgraatvloer Een visgraatpatroon maakt de ruimte optisch groter. Heb je een kleine kamer dan is het dus goed om voor een visgraatpatroon te kiezen, bij voorkeur in een lichte kleur.

Visgraatvloeren zijn er in diverse materialen, zoals bv. parket, laminaat en PVC. Onze voorkeur gaat uit naar PVC. PVC is een sterk materiaal, heeft een geluiddempende werking, geleidt beter warmte in combinatie met een vloerverwarming, is makkelijk in onderhoud en kan wel tegen een plasje water. Lees ook onze tips voor het onderhouden van een PVC-vloer.


Waar moet je op letten bij een visgraat vloer Niet alle vloeren kunnen in visgraatpatroon gelegd worden. De vloer moet geschikt zijn om in visgraat verband gelegd te worden. Hou hier dus rekening mee als je een vloer gaat kopen en geef dit aan bij de verkopende partij. Een vloer in visgraat verband leggen is een specialisme en is niet door elke doe-het-zelver goed te leggen. Je wilt niet dat je vloer scheef gelegd is, kraakt of bol komt te staan. Kies daarom altijd voor een professional om je visgraat vloer te leggen.

Heb je advies nodig welke vloer het meest geschikt is voor jouw woonruimte? Neem gerust contact met ons op. Een vloer gelegd door een specialist staat garant voor jarenlang woonplezier.

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page