Stairs4All
Stairs4All
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRenate Hartman

Geef uw open trap een andere look!

Vindt u het ook de hoogste tijd om uw open trap in een nieuw jasje te steken? Doen! Het team van Stairs4All is gespecialiseerd in traprenovaties. Na een vakkundige metamorfose van uw open trap, loopt u weer met plezier de trap op en neer. En het oog wil ook wat natuurlijk.


Open trap dichtmaken Renate Hartman: ‘Een open trap is meestal de verbinding tussen de eerste verdieping en de zolder, maar we zien ook steeds meer woningen met een open trap in de woonkamer. Een van de nadelen is dat warmte opstijgt naar de eerste verdieping. Wij bieden meerdere oplossingen voor traprenovatie. Denk daarbij aan het dichtmaken van de trap. Vaak doen mensen dit ook vanwege de veiligheid van de kinderen of van uzelf. Elke trap is anders. Wij regelen alles van a tot z’.


Uniek pvc-systeem voor open trappen Als u de open trap opnieuw wil bekleden gebruikt Stairs4All Traprenovatie bewust geen plak-pvc’, benadrukt Renate: ‘Plak-pvc is namelijk lastig netjes te krijgen en heeft een kortere levensduur. Wij werken met een uniek systeem: PVC-overzettreden én ondertreden voor open trappen, waarbij geen profielen of strips gebruikt worden. Onze treden kunnen over elke trede geplaatst worden, ook als er sprake is van lijmresten of beschadigingen. We zorgen ervoor dat elke trede mooi aansluit. Na deze aanpak is uw trap weer als nieuw’.


Wilt u ook een nieuwe look van de open trap?

Traprenovatie is vakmanschap en hiervoor bent u bij Stairs4All aan het juiste adres. Wilt u uw open trap ook een nieuwe look geven die helemaal past bij de huidige trends en uw woonstijl? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.Lees ook ons artikel over een Krakende trap verhelpen

pvc overzettreden Natural Oak met zwarte stootborden en zwarte trapwangbekleding. De pvc trap is profielloos, geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en slijtvast.8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page