Stairs4All
Stairs4All
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStairs4All

Sfeer en Veiligheid met Trapverlichting

De finishing touch: trapverlichting! Trapverlichting is dé finishing touch van uw trap. Maar met LED-verlichting kiest u niet alleen voor een luxe uitstraling van uw trap, het zorgt ook voor extra veiligheid. Vaak is een trap zeer slecht verlicht en LED-verlichting biedt dan een veilige en sfeervolle oplossing.


De LED strips worden aan de onderkant van de traptrede bevestigd, deze is niet zichtbaar als de verlichting uit staat. U kunt ervoor kiezen om onder elke traptrede verlichting te plaatsen of om de trede. Wanneer de verlichting aan staat, geeft dit een mooi diffuus licht over de treden. LED-verlichting is alleen leverbaar voor dichte trappen.


Stairs4All trapverlichting

De LED strips in ons assortiment zijn standaard 50 cm breed (de breedte van het looppad) en voorzien van een zwart (of zilverkleurig) aluminium profiel. De aluminium behuizing met diffuse afdekkap zorgt voor een fraaie afwerking, diffuus licht en een goede bescherming van de led strip tegen voetstoten en/of stof.

Tijdens de renovatie van uw trap wordt de bedrading van de LED-profielen aan elkaar gekoppeld en onder de treden en achter de stootborden weggewerkt. Er komt slecht één klein snoertje uit de trap welke via een transformator aangesloten wordt op het lichtnet. Voorwaarde is wel dat er onder de trap een stroomvoorziening aanwezig is.


Bediening Trapverlichting

U kunt bij Stairs4All kiezen uit diverse bedieningen zoals:

  • draadloze wanddimmers

  • bewegingssensoren

  • bediening via een app (ook via HUE)

​​Sensoren zorgen ervoor dat de verlichting alleen aan gaat wanneer iemand dichtbij de trap komt. Dit is niet alleen handig in het donker, het is ook nog eens erg veilig. Met de wanddimmers en app bepaalt u zelf wanneer de verlichting aan of uit is. En u kunt daar zelf de sfeer mee bepalen door het licht te dimmen.


Kleuren trapverlichting

Onze LED-verlichting is verkrijgbaar in twee standaard kleuren: warm wit licht en helder wit licht. Trapverlichting met warm wit licht geeft een warm, sfeervol licht. Trapverlichting met helder wit licht geeft een koeler licht, dat vaak makkelijk combineert met een moderne inrichting. Bijkomend voordeel van een koelere wit tint is dat het zicht net iets beter is.

De verlichting is dimbaar zodat u de lichtsterkte helemaal kunt afstemmen op de sfeer die u wilt laten uitstralen.


ACTIE: gratis LED-trapverlichting

Stairs4All deelt uit! Tijdelijk bieden wij gratis LED-verlichting aan t.w.v. €459,- bij aankoop van een Stairs4All traprenovatie. Meer weten over deze actie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Heeft u advies nodig voor een trap die past bij jouw interieur en wensen? Of wilt u weten wat het kost om uw trap te renoveren? Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek bij ons aan. De traprenovaties van Stairs4All staan garant voor jarenlang woonplezier.


Lees ook ons artikel over de Traprenovatie Trends in 2022
64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page