Stairs4All
Stairs4All
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStairs4All

Vinyl, een van de groenste materialen

Duurzaam Vinyl behoort tot de groenste trapbekleding die momenteel op de markt is. Het is een zeer duurzaam, slijt-en kleurvast product en kan op elke trap geplaatst worden. Vinyl voelt warm en aangenaam aan en heeft een zeer stroeve toplaag, wat zorgt voor veiligheid op de trap.


Geluiddempend

Wist u dat vinyl één van de meest geluiddempende materialen is voor de trapbekleding? Onze overzettreden zijn ontworpen met projectmatige Vinyl als toplaag, zodat dit op elke trap geplaatst kan worden (dus ook waar lijmresten aanwezig zijn, of zware beschadigingen te zien zijn).


Vinyl traprenovatie versus vinyl voor vloeren

Het Vinyl dat wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor trappen. Het wordt niet direct op uw traptreden verlijmd, maar op een zogenoemde HDF drager. Omdat er gebruik wordt gemaakt van overzettreden, worden de treden zonder aluminium neusprofielen geplaatst (dit is de voorkant van de trede). Tevens hoeven de traptreden bij het gebruik van overzettreden niet helemaal glad of in goede staat te zijn.


Vinyl en huisdieren

Vinyl is een van de meest geschikte producten voor huishoudens met huisdieren. Het is namelijk een heel sterk en krasvast product. Ook is de kans dat huisdieren uitglijden kleiner omdat de treden erg stroef zijn. De vinyl soort die we gebruiken is een projectmatig variant en heeft toplaag die te vergelijken is met een PVC (echter zonder UV laag).


Uitgebreid assortiment

Bent u op zoek naar een geluiddempende en warme trapbekleding, dan is Vinyl een goede keuze. Stairs4All heeft een uitgebreid Vinyl assortiment met diverse tinten betonlook (zelfs in bronskleur), waardoor er altijd een trap is die past bij uw woonstijl.


Heeft u advies nodig voor een trap die past bij jouw interieur en wensen? Of wilt u weten wat het kost om uw trap te renoveren? Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek bij ons aan. De traprenovaties van Stairs4All staan garant voor jarenlang woonplezier.


Lees ook ons artikel over de Traprenovatie Trends in 2022
23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page